Αρχική σελίδα Επικοινωνία
separator
Buderus
Πληροφορίες Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Νομικές Σημειώσεις του Ομίλου Bosch (Bosch)


© Copyright
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κείμενα, εικόνες, γραφικά, ήχος, κινούμενα σχέδια και βίντεο καθώς και η διάταξη αυτών στις ιστοσελίδες της Bosch προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλα δικαιώματα προστασίας εμπορικής ιδιοκτησίας. Το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να διαδοθεί, να αλλοιωθεί ή να καταστεί προσβάσιμο σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς. Επιπλέον, ορισμένες ιστοσελίδες της Bosch περιέχουν εικόνες, επί των οποίων τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν σε τρίτους.

Πληροφορίες εμπορικών σημάτων
Όλα τα εμπορικά σήματα στις ιστοσελίδες της Bosch προστατεύονται από τη νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων, εκτός αν καθορίζεται διαφορετικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μάρκες, πινακίδες, εταιρικά λογότυπα και εμβλήματα της Bosch. Οι μάρκες και τα σχέδια που χρησιμοποιούνται στις ιστοσελίδες μας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Robert Bosch GmbH, Γερμανία.

Πληροφορίες εγγύησης
Αυτός ο ιστότοπος καταρτίστηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια. Παρόλα αυτά η ακρίβεια και η ορθότητα των πληροφοριών που περιέχονται δεν μπορεί να είναι εγγυημένη. Οποιαδήποτε ευθύνη για ζημιά που προκύψει άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας αποκλείεται, εκτός εάν προκλήθηκε από πρόθεση ή από βαριά αμέλεια από τη Bosch.

Πληροφορίες άδειας χρήσης
Η πνευματική ιδιοκτησία που περιέχεται στην ιστοσελίδα της Bosch, όπως διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα και πνευματικά δικαιώματα, προστατεύεται. Αυτή η ιστοσελίδα δε χορηγεί άδεια για τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας των εταιρειών του Ομίλου Bosch (Bosch) ή τρίτων.

Πολιτική Απορρήτου

Συνέχεια

Στοιχεία

Συνέχεια

Τεχνολογία

Συνέχεια