Αρχική σελίδα Επικοινωνία
separator
Buderus
Πληροφορίες Όροι Χρήσης Τεχνολογία

Τεχνολογία

Τεχνικές απαιτήσεις

Για την ιδανική προβολή των ιστοσελίδων μας στον υπολογιστή σας και για να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες τους, λάβετε παρακαλώ υπόψη τις ακόλουθες υποδείξεις:

Πλοηγός (browser)

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες εκδόσεις πλοηγών (browser): Internet Explorer 8.x ή νεότερη, Mozilla Firefox 10.x ή νεότερη, Google Chrome 18.0.x ή νεότερη και Safari 5.x ή νεότερη. Όταν χρησιμοποιείτε παλαιότερες εκδόσεις πλοηγών (browser) (όπως Internet Explorer 6), οι λειτουργίες που σχετίζονται με τις προσφορές μας μπορεί να περιοριστούν σε ορισμένες περιπτώσεις.

Flash® Player

Ορισμένες ιστοσελίδες της Bosch περιλαμβάνουν κινούμενα σχέδια (animations), τα οποία σχεδιάστηκαν με τη χρήση του Flash®. Για να μπορείτε να προβάλλετε τα κινούμενα σχέδια, θα χρειαστείτε το Flash® Player έκδοση 10 ή νεότερη, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ:
www.adobe.com

Adobe® Reader

Ορισμένες ιστοσελίδες της Bosch περιλαμβάνουν έγγραφα PDF. Για να μπορείτε να δείτε αυτά τα έγγραφα, θα χρειαστείτε το Adobe® Reader, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ:
www.adobe.com

JavaScript

Ορισμένες λειτουργίες στις ιστοσελίδες της Bosch απαιτούν έναν πλοηγό (browser) με JavaScript. Γι’ αυτό σας προτείνουμε, να ενεργοποιήσετε το Javascript στον πλοηγό (browser) σας.