Αρχική σελίδα Επικοινωνία
separator
Buderus
Πληροφορίες Προωθητική Ενέργεια

Προωθητική Ενέργεια

Κορυφαία Ποιότητα Buderus

Οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης Buderus Logamax διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την αθόρυβη λειτουργία τους. Η ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων καλύπτει κάθε θερμική ανάγκη, από ένα διαμέρισμα ή μονοκατοικία έως και εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής από πολλές διαφορετικές λύσεις πάντα με την αξιοπιστία και το κύρος που εγγυάται το όνομα Buderus.

Πάνω από 285 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα θέρμανσης εξασφαλίζουν ότι εξελίσσουμε την τεχνολογία για εσάς!

Εγγύηση… Βuderus!

Επωφεληθείτε από την ειδική προωθητική ενέργεια, για αγορές από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020 μπορείτε να απολαμβάνετε 5ετή εγγύηση για τους επίτοιχους λέβητες αερίου Logamax GB122 & Logamax GB172i!

Επιλέξτε σιγουριά, επιλέξτε Buderus

Με την Buderus είστε πάντα σίγουροι. Όταν έχετε τη σωστή τεχνολογία, παίρνετε περισσότερα από όσα περιμένετε. Ανακαλύψτε τη νέα γενιά τεχνολογίας θέρμανσης - για μέγιστη ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας!

Aνακαλύψτε τους λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου Buderus:

Αποκτήστε τον λέβητα αερίου Buderus Logamax Plus GB122 και επωφεληθείτε από την υψηλή ενεργειακή απόδοση, μοντέρνο σχεδιασμό και συμπαγές μέγεθος, με μεγάλο εύρος προσαρμογής και κορυφαία ποιότητα! Επιπλέον, θα λάβετε εγγύηση 5 ετών για αγορές έως 31.12.

Mάθετε περισσότερα για τον λέβητα GB122

Logamax plus GB122

Οι επίτοιχοι λέβητες Logamax plus GB172i ξεχωρίζουν για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους με Titanium Glas, την υψηλή αξιοπιστία τους αλλά και την οικονομική λειτουργία. Εφοδιασμένος με τα πιο σύγχρονα στοιχεία της τεχνολογίας επίτοιχων λεβήτων αερίου, διασφαλίζει ότι έχετε επιλέξει ένα πραγματικό high-tech προϊόν. Επιπλέον θα λάβετε εγγύηση 5 ετών για αγορές έως 31.12.

Mάθετε περισσότερα για τον λέβητα GB172i

Logamax plus GB172i

Ενδιαφέρεστε για ολοκληρωμένη προσφορά εγκατάστασης;

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους Συνεργάτες Αερίου της περιοχής σας.

Download
Πληροφορίες για την προωθητική ενέργεια
Download
Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Download
Φύλλο Εγγύησης
Download